Toate drepturile rezervate @ 2012
        M-am dedicat permanent studiului teoretic, dar am fost apropiat mai mult de practica. De la absolvirea liceului am muncit si in toata aceasta perioada am fost lider. In numai o luna de la absolvirea liceului eram sef formatie de lucru, iar la terminarea facultatii am fost încadrat direct inginer sef PL la cea mai mare întreprindere nationala de automatizari industriale IAMSAT Bucuresti.

        Am predat pentru scurt timp la universitate ca profesor asociat la catedra de electronica, iar de la vârsta de 32 de ani am devenit director general.

        Fiind Director general am reusit sa eficientizez activitatea la doua mari companii nationale de stat, respectiv compania de servicii a Electrica SA si Termoelectrica. In prima parte a anului 2012 au aparut in presa aprecieri privind evolutia Termoelectrica.

        Sunt casatorit cu Maria si am doi copii, Alina-Irina si Nicolae. Maria este jurist dar s-a dedicat educatiei. Alina- Irina este printre cei mai buni copii din scoala si este pasionata si de muzica. Are chiar o formatie de rock.  Nicolae este la începutul scolii si are un program foarte încarcat pentru ca ii place sa se si joace.


ÎMPREUNĂ PE CALEA DREAPTĂ !
NICOLAE ŞERBAN
Candidat Senat
Nicolae Serban in presa :
  • Seful Electrica Serv: Avem in plan constructia unui parc fotovoltaic de 53 mil. euro ( citeste mai mult )
  • Ministrul Economiei a numit seful Complexului Energetic Hunedoara ( citeste mai mult )
  • Electrica Serv estimeaza ca va ajunge pe profit in 2011 ( citeste mai mult )