Toate drepturile rezervate @ 2012
    De ce candidez?
        Candidez pentru ca tin la democratie, pentru ca România trebuie sa aiba institutii ale statului de drept in care cetateanul sa aiba încredere.
    Ce mi-au spus oamenii?
" Domnule Serban,
        Sunteti un om respectat, de ce intrati in politica ? In doua luni va murdaresc de nu va mai spala nicio apa. Oamenii ca dumneavoastra nu au loc printre ei. "

        M-am gândit si am decis sa merg mai departe, pentru ca in Parlamentul României trebuie sa ajunga oamenii cu viziune, cu demnitate, oameni bine pregatiti profesional, care sa poata creea o legislatie coerenta si un viitor stabil al tarii. In Parlament trebuie sa ajunga oameni care ramân cosecventi unei singure convingeri politice si nu trec ditr-un partid in altul pentru interesul personal in disgratia alegatorului. In Parlament trebuie sa ajunga oameni responsabili in care cetatenii sa poata avea încredere.

        Candidez pentru ca vreau sa avem o strategie economica a României pe termen mediu si lung aprobata prin lege. Nu vreau sa mai asist neputincios la închiderea companiilor românesti pentru taierea lor ca fier vechi, oferind circ si muzica. Nu vreau ca gazul metan românesc sa fie exportat si romanii sa plateasca gazul rusesc de trei ori mai scump.

        Candidez pentru ca vreau sa ne insusim legislatia europeana atât ca obligati dar si ca beneficii. Legile românesti trebuie sa asigure transmiterea beneficiilor din integrarea europeana cetateanului nu numai companiilor multinationale. Costurile cu certificatele verzi sunt suportate de cetateni, iar beneficiile ajung la firme. Miciile stimulente financiare pentru energie verde care ajung la cetatean au fost oprite.


ÎMPREUNĂ PE CALEA DREAPTĂ !
NICOLAE ŞERBAN
Candidat Senat